U-center

Uit Aardnoot
Ga naar: navigatie, zoeken


Naam: U-center
Beschrijving: U-center is een behandelcentrum voor op maat gesneden ‘intensive cure'. Het centrum is gevestigd in het voormalige Golden Tulip/NH Hotel in Epen, midden in het prachtige heuvellandschap van Zuid-Limburg.
Gebiedsoort: landgoed
Adres: Julianastraat 23A
Postcode: 6285 AH
Plaats: Epen
Provincie: Limburg
Regio: Zuid-Limburg
Kaart:
Parkeren: op het terrein
Parkeertarief: gratis
Telefoon: 0800 222 444 6
Website: http://www.u-center.nl/
E-mail: iinfo@u-center.nl
Contactpersoon:Uniek aan U-center is:

  • een op het individu toegesneden behandelprogramma,
  • samengesteld uit een breed scala van erkende therapeutische technieken,
  • met een hoge intensiteit,
  • aangevuld met diverse lifestyle trainingen,
  • in een unieke omgeving, zo, dat een langdurig en ingrijpend therapeutisch proces in 4 tot 6 weken kan worden geconcentreerd.

Doelgroep

Mensen die een afhankelijkheidsprobleem hebben ontwikkeld en daardoor in werk, relaties of anderszins zijn vastgelopen, burn-out-klachten hebben, depressief, angstig of fobisch zijn, en/of andere psychische problemen hebben.

U-center helpt cliënten die kunnen profiteren van een kortdurende intensieve behandeling.

U-center biedt geen opvang van patiënten met ernstige psychiatrische problematiek zoals schizofrenie of autisme, noch van patiënten die ernstig suïcidaal of crisisgevoelig zijn.

U-center behandelt geen patiënten met een intramurale opname-indicatie. U-center stelt haar behandeling exclusief ter beschikking van cliënten die gebruik maken van het recovery-hotel dat in alle opzichten aan de hoogste standaarden voldoet. Binnen U-center wordt de behandeling snel en zonder bureaucratisch oponthoud gestart.

De maximale capaciteit van het behandelcentrum en het aanpalende recovery-hotel is 50 personen. Daarboven is er altijd capaciteit voor acute situaties. Er wordt uiterste zorgvuldigheid betracht ten aanzien van de privacy van de cliënt en diens gegevens.